un somn excelent datorita tratamentului la salina

Persoanele care sufera de insomnii au acum multe alternative de combatere ale acestor afectiuni. Una dintre cele mai eficiente metode de combatere a insomniilor este  salinoterapia. Dar specialistii nu recomanda salinoterapia numai pentru acest tip de afectiuni, ci spun ca are efecte benefice si asupra diverselor tulburari de somn.

Haloterapia relaxeaza complet sistemul nervos si elimina sforaitul

 

Sforaitul este o tulburare de somn care poate fi usor inlaturata prin inhalarea de aerosoli salini. De asemenea, tot haloterapia  tine oboseala fizica si psihica departe de noi. Prin haloterapie, sistemul nervos se relaxeaza si se calmeaza, iar insomniile si anxietatea dispar complet.

Sarea are capacitatea naturala de a neutraliza vibratiile electromagnetice din mediu si organism, iar daca este administrata in doze corecte, corpul nostru reuseste sa se relaxeze si sa se refaca destul de repede.

 

Cum functioneaza haloterapia?

 

O sedinta in salina dureaza aproximativ 45 minute, pacientul fiind mai intai invitat la cateva exercitii de respiratie profunde. Pacientului i se ofera incaltaminte speciala din partea personalului salinei, iar imbracamintea ramane cea obisnuita. Aerosolii salini incep sa fie pulverizati in incapere cu ajutorul unui aparat inovativ. Apoi, printr-un sistem de ventilatie foarte profesional, aerosolii sunt mobilizati in incapere, realizandu-se o concentratie omogena.

La sfarsitul fiecarei sedinte, aerul viciat este eliminat printr-un alt sistem de ventilatie. Dupa aceasta procedura, urmeaza sa fie introdus  alt aer proaspat, care a fost purificat prin intermediul unor filtre. In acest mod, se elimina posibilii germeni patogeni din timpul ultimei sedinte, iar in noua sedinta  se inspira aer proaspat –salin, perfect sanatos.

Salinoterapia este un tratament care a ajuns sa fie utilizat la scara larga de catre oameni, tocmai pentru ca si-a demonstrat eficienta in cazul unui spectru mai larg de afectiuni.

 

Tulburarile de somn sunt probleme frecvente cu care se confrunta in special oamenii din mediul urban. De aceea, acestia sunt primii carora le recomandam cu toata caldura Salina din Oras!

 

Sigur te mai intereseaza si:

Salina naturala de suprafata elimina stresul din vietile noastre

De ce sa mergem intr-o salina naturala de suprafata?

Raceli la copii. Cum le prevenim?