fbpx

De ce noi?

Salina din oras

19 motive pentru a urma o terapie la Salina din Oraș

100% natural

– Pentru că salinoterapia este 100% naturală! Fără chimicale, fără medicamente, fără efecte adverse!

– Pentru că dispunem de cel mai benefic și inovativ sistem de salinoterapie existent în lume.

– Pentru că o salină naturala de suprafata este de 9 ori mai aseptică (sterilizată) decât o sală de operație, salinele fiind considerate unele dintre cele mai purificate locuri de pe Pământ.

Salina din oras

– Pentru că, în salinele noastre, concentrația de aerosoli salini este foarte ridicată, perfectă pentru cel mai benefic tratament posibil. Acest lucru se simte chiar după primele minute de terapie, sarea așezându-se pe buzele pacienților.
– Pentru că dispunem de o concentrație ridicată de aerosoli salini, o ședință de tratament durează doar 45 de minute, aceasta fiind suficientă pentru a inhala cantitatea necesară de aerosoli pentru ca efectul terapeutic să fie cel dorit.

10.000 Pacienti

– Pentru că suntem singurul lanț de saline naturale de suprafata din România, dezvoltat în 5 locații: Timișoara, Dr.Tr. Severin, Tg. Jiu, Galați, Murighiol (Delta Dunării).

– Pentru că în salinele noastre au intrat peste 10.000 de pacienți.

– Pentru că salinoterapia este indicată pentru aproape toate problemele pulmonare și nu numai. Aici poți citi indicațiile complete!

– Pentru că putem să controlăm concentrația și mărimea aerosolilor cu ajutorul unui generator de aerosoli salini, care are rolul doar de a măcina sarea, mecanic, la nivelul micronilor. De ce o măcinăm atât de fin? Deoarece în tractul respirator, în bronhii, pot pătrunde doar aerosoli între 2-4 microni. În cazul în care aerosolii au altă dimensiune, nu au efect terapeutic.

Salina din oras

–  Pentru că suntem printre singurele saline naturale de suprafata care pot dispune de un mediu dezumidificat. După cum poate bine stiți, umiditatea este contraindicată pentru oamenii cu probleme respiratorii.

–  Pentru că după fiecare ședință de tratament, ventilăm salina, aerul schimbându-se de 3 ori în doar 15 minute. Aerul proaspăt introdus este mereu filtrat.

– Pentru că temperatura în salinele noastre este mereu între 20 și 24 de grade în funcție de anotimp, astfel, diferența de temperatură în momentul părăsirii salinei nu vă afectează.

–  În funcție de afecțiune, după primele ședințe de tratament simțiți o ameliorare considerabilă.

– Pentru că o terapie completă la Salina din Oraș are un preț foarte accesibil, pentru oricine, fiind incomparabil mai ieftină decât un sejur la o salină aflată în altă localitate decât cea în care se află pacientul.

– Pentru că după ce beneficiezi de o salinoterapie sau mai multe, doza tratamentului medicamentos pe care îl iei poate scădea drastic sau dispărea complet la recomandarea medicului.

Resurse naturale

– Pentru că viziunea Salina din Oraș este să ofere doar tratamente 100% naturale și nu pe cele chimicale, deseori aflându-ne în conflict cu industria medicamentelor, foarte puternică.

– Pentru că sistemul terapeutic pe care îl folosim în salinele noastre, a fost dezvoltat și este mereu perfecționat de medici specialiști în problemele pulmonare și nu numai.

– Pentru că despre haloterapie (modalitatea noastră de tratament) există cele mai complexe studii dintre cele despre salinoterapie, în întreaga lume, acestea putând fi accesate pe internet de către oricine este interesat.

– Pentru că la Salina din Oraș dispunem de una dintre cele mai simpatice și amabile echipe de personal, fiind mereu dispuși să te ajutăm cu informații și indicații.

Fă-ți o programare la Salina din Oras,

pentru a beneficia de toate cele de mai sus!