imagini din salina Timisoara

Salina naturală de suprafață devine o solutie din ce in ce mai accesata de oameni, in combaterea diverselor probleme de sanatate. Administrarea medicamentelor incepe sa se faca mai rar, iar oamenii  isi rezolva afectiunile prin terapii naturale oferite de saline. Se pare ca acestea alunga mai multe probleme pe termen mai lung, avantaj major in comparatie cu medicamentele care au efecte de scurta durata.

 

Ce tip de afectiuni trateaza o salina naturală de suprafață ?

Intr-o salina naturală de suprafață intra oameni, care fac parte din toate categoriile de varsta, inclusiv copii. Ei viziteaza salina pentru a preveni sau combate anumite boli. Prin inhalarea de aerosoli salini sunt tratate afectiuni respiratorii usoare, dar si avansate – cum este astmul bronsic. Alergii, raceli si alte afectiuni ale plamanilor sunt vindecate prin cateva sedinte de salinoterapie.Un tratament la salina creste imunitatea, elimina sforaitul si stresul, relaxeaza mintea si corpul.

 

Oamenii prefera un tratament la salina in schimbul medicamentelor

 

Daca pana acum, o raceala banala era sufocata imediat cu ajutorul antibioticelor, astazi exista mai multa precautie in ceea ce priveste administrarea de medicamente.Datorita usurintei cu care s-au prescris anumite medicamente puternice (prea frecvent si defectuos), oamenii au devenit mai retinuti si au inceput sa caute solutii noi. Le-au gasit in terapiile naturale.

Mersul la salina este o terapie moderna si naturala care previne imbolnavirea si administrarea medicamentelor. Salina din Oras a fost primul lant de saline artificiale din Romania si a fost construit in special pentru oamenii din mediile urbane. Acestia pot inlatura stresul, insomniile sau alte afectiuni date de ritmul alert, prin retragerea si relaxarea in Salina din Oras.

Salina din Oras cuprinde saline in Timisoara, Galati, Tg Jiu, Drobeta Turnu Severin si mai nou, in Murighiol – Delta Dunarii.

 

Vizitati salina din orasul dumneavoastra si petreceti momente unice de relaxare si sanatate, in cateva sedinte pe an!

 

Sigur te mai intereseaza si:

Salina naturală de suprafață – elimina stresul din vietile noastre

De ce sa mergem intr-o salină naturală de suprafață ?

Cand e bine sa mergi la salina?