Ziua Porților Deschise la Salina din Oraș

Pereți acoperiți cu sare, lumini colorate și slabe, loc de joacă pentru copii, cameră de relaxare pentru adulți și un așternut în care ți se afundă ușor picioarele ca după prima zăpadă bine așezată iarna. Locul acesta parcă desprins din poveste este Salina din oraș și își deschide porțile în data de 21 octombrie 2018 pentru oricine vrea să îl vadă sau să experimenteze trăirile unei saline artificiale!

Vă invităm pe toți cei care ați trecut de vârsta de 3 luni ne treceți pragul pentru a experimenta relaxarea îmbinată cu sănătatea țesute de sare într-o pătură ce te duce într-o stare de nedescris în cuvinte.  
Temperatura din salină este una normală, ținuta este la alegerea dumneavoastră, nefiind necesar un cod vestimentar anume.

Practicându-se medicină complementară în cadrul salinei, tratamentele pe care le practicați nu vă împiedică să ne vizitați. Sarea întărindu-vă și mai mult imunitatea.

Accesul în salină va fi în grupe de câte 10 persoane care vor intra începând cu ora 9.00, timp de 20 de minute. Între fiecare grupă vor fi 5 minute pauză pentru schimbarea aerului pentru ca mediul să fie cât mai sănătos și curat. Programările se pot face la numărul de telefon 0754 813 367 printr-un apel sau mesaj după ce ați consultat tabelul de la finalul articolului. În acest tabel veți găsi locurile rămase libere.

Salinoterapia sau haloterapia după cum mai e cunoscută terapia cu sare este un tratament 100% natural care se face exclusiv pe bază de sare. Ședințele la salină ajută de la simple răceli, bronșite, sinuzite, alergii respiratorii, schimbări bruște de temperatură sau schimbările de sezon până la bronșitele cronice, spută sau astm. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați www.vfelix.net/salina unde veți găsi întregul spectru al beneficiilor terapiei cu sare.

Experiența dintr-o salină artificială are un atribut unic, ea poate fi doar trăită și foarte greu povestită, asftel vă invităm să consultați tabelul următor http://bit.ly/SALINA-din-ORAS și să vă ocupați ultimele locuri rămase libere!