Terapia cu aerosoli salini, o alternativă naturală pentru menținerea sănătății

De câte ori nu ați apelat la pastile pentru a vă rezolva problemele de sănătate? Inclusiv copiii au luat pastile când au fost aproape de o răceală sezonieră. La acest lucru ne-am gândit când am hotărât să deschidem o salină naturală de suprafață chiar în oraș. Din dorința ca tot mai multe persoane să beneficieze de efectele pozitive ale salinoterapiei asupra sănătății.

Ce mod mai bun de a ne întări sistemul imunitar, decât printr-o metodă relaxantă și plăcută, în același timp? Un alt avantaj al salinoterapiei este ușurința cu care cei mici acceptă această terapie. Este și normal, mai ales dacă ne gândim că medicamentele și dureroasele injecții pot fi înlocuite cu petrecerea timpului într-un mediu benefic și distractiv.

Salinoterapia este indicată în tratarea unor afecțiuni precum: boli respiratorii cronice (astm, bronșită cronică), tuse fără o cauză cunoscută, infecții respiratorii, sinuzită, faringită, otite acute sau cronice, alergii cu simptome respiratorii, infecții respiratorii, depresie, rezistență scăzută la stres, oboseală cronică.

Toamna este anotimpul când cele mai multe schimbări de temperatură și umiditate au loc. Într-o zi este cald și soarele strălucește ca și cum s-ar apropia primăvara, iar a doua zi dimineață, norii acaparează cerul și temperaturile din termometre scad considerabil. Din cauza acestor schimbări bruște, corpul nostru are de suferit, apar răcelile sezoniere, iar sistemul imunitar necesită întărire. De asemenea, apar afecțiunile respiratorii, mai ales în rândul celor mici.

Putem trece mai ușor peste aceste schimbări de temperatură și umiditate, cu ajutorul unui sistem imunitar fortificat. Salinoterapia se adresează întregii familii, de la mic la mare, indiferent de vârstă.

În continuare vă prezentăm câteva motive pentru care să faceți o vizită la Salina din Oraș:

1.Salinoterapia este 100% naturală, fără chimicale și fără efecte adverse astfel că este sigură pentru toți membrii familiei.

2.Concentrația de aerosoli salini este foarte ridicată, perfectă pentru cel mai benefic tratament posibil. Acest lucru se simte chiar după primele minute de terapie, sarea așezându-se pe buzele pacienților.

3.Temperatura în salinele noastre este mereu între 20 și 24 de grade în funcție de anotimp, astfel, diferența de temperatură în momentul părăsirii salinei nu vă afectează.

4.După ce beneficiezi de o salinoterapie sau mai multe, doza tratamentului medicamentos pe care îl iei poate scădea drastic sau dispărea complet la recomandarea medicului.

Te așteptăm la Salina din Oraș pentru a te convinge de efectele benefice pe care le are asupra organismului! Suntem la câțiva pași depărtare de tine!

Programări la tel. 0754 813 367