loc de joaca pentru copii la Salina din Oras

Salina din Oras este primul lant de saline artificiale construit la noi in Romania. Ce face acest loc sa fie special, este  faptul ca inglobeaza mai multe saline din mai multe orase. Fiecare din aceste saline ofera un mediu ambiant confortabil, ce il imbina placut cu muzica relaxanta si binefacatoare.

Asadar, mediul ambiant si atmosfera din interiorul salinelor sunt principalele lucruri care fac diferenta! Detaliile au fost gandite cu mult timp inainte, scopul acestui lant de saline fiind tratarea si confortul oamenilor.

 

Salina din Oras – ce este nou si diferit la acest lant de saline artificiale?

 

  • Cadrul este intim – se permite un numar de maxim 10 pacienti/sedinta. Oamenii se pot relaxa fara sa simta aglomeratie sau disconfort.

 

  • Spatiul este amenajat – se realizeaza o atmosfera relaxanta in care gasesti tot ce ai nevoie pentru a te simti bine intr-o sedinta de terapie.

 

  • Spatiul este ventilat – dupa fiecare sedinta se purifica aerul pentru a impiedica propagarea germenilor patogeni pe cale aeriana.

 

  • Muzica este atent aleasa – simuleaza sunete din natura care ajuta pacientii sa se deconecteze complet de mediul extern si de grijile cotidiene.

 

  • Copiii sunt implicati in activitati antrenante – acestia au parte de jocuri interactive, activitati cu parintii sau activitati de socializare cu alti copii de varsta lor.

 

  • Timpul petrecut in salina este de 45 minute – lasa pacientilor posibilitatea sa isi continue apoi, programul obisnuit de munca

La Salina din Oras poti naviga pe Internet in timp ce respiri aerul salin binefacator. De asemenea, poti citi reviste sau carti in timp ce iti supraveghezi copilul cum se joaca. Toate acestea le poti face sub cupola unui mediu curat si sanatos, cu scopul de a preveni sau de a combate anumite afectiuni ale organismului tau.

Cea care a dat startul acestui minunat lant de saline, a fost salina artificiala din Timisoara. Au urmat apoi salinele din Targu Jiu, Galati, Drobeta Turnu Severin si Murighiol (Delta Dunarii – 2012).

 

Tu ai vizitat Salina din Oras? Daca nu ai facut-o pana acum te invitam sa vizitezi acest loc plin de relaxare. Daca ai fost deja aici, povesteste-ne experienta pe care ai avut-o, intr-un scurt comentariu!