imagini din salina artificiala din timisoara

 

Salina naturală de suprafață  combate usor stresul si anxietatea  prin inhalarea de aerosoli salini, cu care aceasta este dotata. Aerosolii sunt particule minerale fine gasite in peretii salinelor, ce sunt recomandate in minimum  doua cure de cate 10 sedinte anual. Respectandu-se aceste indicatii, tratamentul pentru stres sau alte tulburari este mai eficient, iar rezultatele sunt vizibile pe termen mai indelungat.

 

Salina naturală de suprafață este benefica in special pentru oamenii de la orase

 

Am ales sa implementam un lant de saline naturale de suprafață in marile orase (Timisoara, Galati, Tg Jiu, Drobeta Turnu Severin, Murighiol), pentru ca aici oamenii au un ritm foarte alert si se afla tot timpul sub presiune. Sa beneficiezi de o salina cu tratamente curative chiar in orasul tau, este o oportunitate importanta pentru sanatate.

 

Te poti detasa de problemele zilnice si te poti relaxa intr-o salina artificiala, fara a aveanevoie de o trimitere medicala. Accesul in aceste centre este posibil pentru orice persoana (mai putin pentru cei cu grave afectiuni pulmonare), iar sedintele se platesc pe ora sau sub forma de abonamente.

 

Tratament la salina pentru combaterea stresului

 

Stresul este cauza multor afectiuni, una dintre ele fiind anxietatea. Pentru cei care nu au reusit sa previna aceasta boala din diverse motive, cateva sedinte la o salina o pot indeparta rapid. Din fericire, aerosolii salini sunt mai bogati intr-o salina artificiala decat intr-una naturala, de aceea si impactul lor va fi mai puternic  asupra anxietatii.

 

Aerosolii stimuleaza sistemul imunitar si tonifica organismul, pentru ca noi sa fim din ce in ce mai rezistenti in fata factorilor de stres nenumarati.

 

Terapia din salinele artificiale reduce stresul si manifestarile tulburarilor psihosomatice, iar dupa cum spuneam, accesul in interiorul lor se face si fara trimitere medicala. Dar mare atentie, pentru ca aceste saline prezinta si contraindicatii! Daca nu suferi de cancer pulmonar, angina pectorala, epilepsie, sau claustrofobie, te poti bucura de efectele terapeutice ale aerului salin din orasul tau.

 

Viziteaza salina naturală de suprafață Timisoara, salina Galati, salinele din Tg Jiu, Drobeta Turnu Severin si Murighiol pentru a profita de cele mai bune sedinte de salinoterapie! Alunga  stresul din viata ta prin tratamente cat mai naturale!

 

Sigur te mai intereseaza si:

Cand e bine sa mergi la salina?

Raceli la copii. Cum le prevenim?

Alergie? Cum se produce alergia la ambrozie?