Salina Timisoara - prima salina artificiala din Romania

Salina naturala de suprafata se pare ca in prezent, este printre cele mai noi si benefice remedii de tratare ale afectiunilor respiratorii. Si nu numai. Salinoterapia si haloterapia s-au dovedit tratamente relaxante, care amelioreaza semnificativ afectiunile reumatismale, artrite, astm bronsic precum si alte afectiuni dermatologice.

 

Tratament salina in loc de medicamente

 

Tot mai multi oameni apeleaza la salinoterapie tocmai pentru a evita administrarea frecventa si defectuoasa a medicamentelor. In loc de antibiotice si pastile calmante, oamenii prefera un tratament in salina complet natural si sanatos.

In salinele naturale de suprafata, merg oameni care isi doresc sa amelioreze/sa vindece afectiuni mai usoare sau mai grave dar si sa previna anumite boli. Ei stiu foarte bine ca ritmul alert de astazi ne predispune organismul la afectiuni din ce in ce mai diverse, de aceea aleg terapia cu aerosoli salini ca si metoda de preventie.

 

Salina din Oras – mergi la salina chiar in orasul tau

 

Daca acum ceva timp erai nevoit sa parcurgi sute de kilometri pana la a ajunge la o salina, in prezent beneficiezi de tratamente saline chiar in orasul tau. In trecut, trebuia sa parcurgi un drum destul de lung pentru a te bucura de cateva momente de relaxare. Daca iti doreai mai multe sedinte, trebuia sa cheltuiesti sume considerabile de bani pe masa si cazare.

Salina Timisoara, salina Galati si salinele din Tg Jiu, Drobeta Turnu Severin si Murghiol – Delta Dunarii (2012) fac parte din primul lant de saline naturale de suprafata construite in Romania, numite Salina din Oras. Am creat saline in fiecare oras important ,pentru ca oamenii sa se bucure de efectele pozitive ale salinoterapiei fara sa cheltuie sume exorbitante si fara sa strabata drumuri costisitoare.

In concluzie, principalul motiv pentru care e necesar sa intri intr-o salina naturala de suprafata de cateva ori pe an este pentru a combate anumite afectiuni grave, pentru a avea un sistem imunitar cat mai puternic si pentru a avea un organism cu adevarat sanatos. Acum poti avea grija sa faci toate astea fara drumuri foarte lungi si fara sa pierzi mult timp.

Evadeaza din stresul cotidian pentru a citi o carte sau asculta muzica relaxanta intr-o salina naturala de suprafata, apoi reintoarce-te la activitatile cotidiene mai eficient si energic!

 

Sigur te mai intereseaza si:

Cand e bine sa mergi la salina?

Deschidere oficiala a Salina din Oras Galati

S-a deschis Salina din Oras in Targu Jiu