5+1-Sfaturi-pentru-o-viață-sănătoasă

De multe ori se întâmpla să fim lipsiți total de energie, din cauza treburilor zilnice. Cu toate acestea, lipsa energiei nu este un semn foarte bun. Dar nu trebuie să ne panicăm. Este cunoscut faptul că ne putem reface energia prin dezvoltarea unor obiceiuri și practici. Am pregătit o listă cu sfaturi care te ajută să îți reîncarci bateriile.

1. Învață-te să bei ceai – consumul de ceai are efecte benefice asupra sănătații și a stării de bine. Pentru a observa schimbări în ceea ce privește energia ta zilnică este recomandat să bei ceaiul neîndulcit pentru că ajută atât la hidratare, cât și la starea generală de bine. Dacă vorbim despre efectul antioxidant puternic, ceaiul verde se află pe locul doi, după ceaiul de hibiscus.

2. Răsfață-te la saună – Este o activitate plăcută care te ajută să te relaxezi și te ajută să îți încarci bateriile. Nu este necesar mai mult de o oră de saună pe zi, împărțită în patru ședințe. Datorită căldurii ritmul cardiac crește și vasele de sânge se dilată, iar circulația sangvină este îmbunătățită fapt ce duce la eliminarea tensiunii nervoase.

3.Folosește condimente – Cunoscute pentru gustul deosebit pe care îl dau mâncării, condimentele ajută și sănătatea. Acestea sunt plante uscate concentrate și pline de antioxidanți. În acest mod te poți bucura de ambele, gust deosebit și energie, în același timp. Introdu în rețetele tale condimente precum: usturoi, coriandru, oregano, ghimbir, turmericul sau scorțișoară. Sunt adevărate surse de energie.

4.Ohidnește-te suficient – Corpul tău are nevoie de odihnă pentru a-și reîncărca bateriile. Potrivit cercetărilor sunt necesare 7-8 ore de somn regulat pentru a-ți încărca bateriile complet în fiecare noapte.

5.Vizitează-ne la Salina din Oraș – Salinoterapia are efecte benefice asupra sănătății în general și a stării de bine. Datorită ambientului deosebit, a culorilor și a muzicii atent alese, cele 45 de minute de tratament deviun un moment de relaxare și evadare din cotidian. Te așteptăm să-ți reîncarci bateriile la Salina din Oraș!