Răcești des? Află care sunt cauzele!

Răcești des? Află care sunt cauzele! Salina Timisoara

 

 

 

 

 

Cu toții știm că sezonul rece este cel în care suntem predispuși să răcim, însă ce ne facem atunci când această afecțiune reapare des și în alte sezoane? Care să fie cauzele? Și cum putem să evităm aceste situații?

Un adult răcește aproximativ de patru ori pe an, iar micuții mai des, de șase – șapte ori într-un an. Ce trebuie să reții este că răceala nu trebuie să dureze mai mult de 10 zile și trebuie tratată în urma unei vizite de specialitate.

De cele mai multe ori, simptomele acestei afecțiuni sunt declanșate de obiceiurile pe care le ai. În alte cazuri, de vină este de vină lipsa nutrienților din organism. Mai sunt și alte cauze care declanșează apariția răcelii, însă pe acelea nu le putem controla. Am pregătit o listă cu motivele care duc la apariția frecventă a răcelilor.

1. Lipsa somnului – Pentru orice persoana odihna are un rol important în menținerea stării de bine și implicit în buna funcționare a organismului. Un sistem imunitar puternic este susținut de un somn suficient, timp în care organismul se reface. Deci concluzia este simplă, dacă dormi puțin ești mai predispus să răcești, deoarece ești mai vulnerabil în fața virusurilor și a microbilor.

2. Rinita alergică este prezentă în viața ta – Nas înfundat și dureri de cap, sunt două dintre simptomele rinitei alergice. Astfel că dacă te confrunți frecvent cu ele ar trebui să iei în calcul și o posibilă rinită alergică. De multe ori se întâmplă ca această afecțiune să fie confundată cu răceala. Trebuie însă să ții cont că rinita alergică nu vine însoțită de o stare generală de rău și febră ușoară.

3. Stresul contribuie la declanșarea răcelii – În momentele de stres, organismul tău secretă cortizol. Acesta duce la slăbirea imunității și îți face organismul vulnerabil când vine vorba de boli infecțioase, așa cum este și răceala. Din cauza stresului adoptăm alte obiceiuri nesănătoase care contribuie la instalarea acestei afecțiuni. Spre exemplu, o alimentație dezechilibrată, săracă în antioxidanții necesari menținerii imunității.

4. Lipsa fierului din organism – Una din cauzele răcelilor frecvente este chiar carența de fier din organism. Anemia prin carența de fier este o afecțiune des întâlnită, astfel că este recomandat să îți faci periodic analize de sânge și un diagnostic sigur. Este posibil să te gândești că excesul de fier nu are ce să îți facă rău, însă te înșeli. În cazul excesului apar senzații de greață, vomă, constipație și de asemenea, poate să crească riscul apariției bolilor cardiace.

În câteva cuvinte, un sistem imunitar slab, este principalul factor care declanșează răcelile, în orice sezon. Un remediu natural și la îndemână pentru fortificarea imunității sunt ședințele de salinoterapie. Urmează un tratament complet la Salina din Oraș și vei observa îmbunătățiri ale stării tale de sănătate.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Răcești des? Află care sunt cauzele!

Ziua Porților Deschise la Salina din Oraș

 

porti

 

 

Pereți acoperiți cu sare, lumini colorate și slabe, loc de joacă pentru copii, cameră de relaxare pentru adulți și un așternut în care ți se afundă ușor picioarele ca după prima zăpadă bine așezată iarna. Locul acesta parcă desprins din poveste este Salina din oraș și își deschide porțile în data de 21 octombrie 2018 pentru oricine vrea să îl vadă sau să experimenteze trăirile unei saline artificiale!

 

Vă invităm pe toți cei care ați trecut de vârsta de 3 luni să ne treceți pragul pentru a experimenta relaxarea îmbinată cu sănătatea țesute de sare într-o pătură ce te duce într-o stare de nedescris în cuvinte.
Temperatura din salină este una normală, ținuta este la alegerea dumneavoastră, nefiind necesar un cod vestimentar anume.

 

Practicându-se medicină complementară în cadrul salinei, tratamentele pe care le practicați nu vă împiedică să ne vizitați. Sarea întărindu-vă și mai mult imunitatea.

 

Accesul în salină va fi în grupe de câte 10 persoane care vor intra începând cu ora 9.00, timp de 20 de minute. Între fiecare grupă vor fi 5 minute pauză pentru schimbarea aerului pentru ca mediul să fie cât mai sănătos și curat. Programările se pot face la numărul de telefon 0754 813 367 printr-un apel sau mesaj după ce ați consultat tabelul de la finalul articolului. În acest tabel veți găsi locurile rămase libere.

 

Salinoterapia sau haloterapia după cum mai e cunoscută terapia cu sare este un tratament 100% natural care se face exclusiv pe bază de sare. Ședințele la salină ajută de la simple răceli, bronșite, sinuzite, alergii respiratorii, schimbări bruște de temperatură sau schimbările de sezon până la bronșitele cronice, spută sau astm. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați www.salinadinoras.ro unde veți găsi întregul spectru al beneficiilor terapiei cu sare.

 

Experiența dintr-o salină artificială are un atribut unic, ea poate fi doar trăită și foarte greu povestită, asftel vă invităm să consultați tabelul următor http://bit.ly/SALINA-din-ORAS și să vă ocupați ultimele locuri rămase libere!

Posted in Uncategorized | Comments Off on Ziua Porților Deschise la Salina din Oraș

Poze salina Galati

Posted in Uncategorized | Comments Off on Poze salina Galati

Poze salina tg jiu

Posted in Uncategorized | Comments Off on Poze salina tg jiu

Aprecierile clientilor

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
13 entries.
Ioneasa from Pascani wrote on 2013-06-30 at 3:07 pm:
exista salina artificiala si la Iasi sau la Suceava?
Kosztor from arad wrote on 2013-01-28 at 10:24 am:
Multumim ca existati, dar pe cand si la ARAD?
Andreea from Arad wrote on 2011-11-30 at 12:47 pm:
E foarte bine in vremurile noastre agitate,cand nu avem timp de nimic, sa vina salina mai aproape de oras...dar as dori sa fie si la noi in Arad.
Mihai Alb from timisoara wrote on 2011-08-19 at 2:19 am:
Excelena salina ...m-am simtit foarte bine inauntru,personalul este excelent ...Pana si bunicul meu a recomandat aceasta salina.Bravo pt aceasta idee minunata intr-un oras asa minunat!
Pera Novacovici from Timisoara wrote on 2011-08-19 at 2:18 am:
Excelent site-ul si excelenta salina. Admir si respect intreaga familie Pelivan pentru munca plina de pasiune pe care au depus-o pentru a transforma o idee in realitate. O realitate care ajuta oamenii. Stiu ca sunt multi care sunt recunoscatori pentru faptul ca pot respira aerul de salina in Timisoara. Pentru sanatatea lor si a noastra, mult succes in continuare.
maria from galati wrote on 2011-02-17 at 6:38 am:
super,,,,am vazut fotografiile,trebuie sa vin si eu pt ca astept acest moment de 4 ani .nu mai rezist cu atatea tratamente si tot felul de remedii pt copil si nimic...nici un folos(tuse seaca,secretii ce nu pot fi eliminate, etc)
Stelu from Galati wrote on 2010-12-04 at 1:55 pm:
Numai cuvinte de lauda pentru indraznetul proiect care vine in intimpinarea Galatenilor cu o oaza de sanatate si relaxare.Felicitari si mult succes Fam diaconu
Cristina wrote on 2010-04-27 at 9:00 pm:
Adevaratele realizari sunt cele nascute din pasiune si grija fata de ceilati.E excelent la salina. O atmosfera feerica si mai presus de toate o sursa de sanatate. Felicitari Dodo, tie si familiei tale!
Surdu wrote on 2010-03-23 at 10:00 pm:
bravooo...vin si eu!!!!!
Theona wrote on 2010-03-18 at 10:00 pm:
Felicitari pentru aceasta idee. Lumea este a persoanelor cu initiativa, persoane ce indraznesc sa gandeasca dincolo de zidul creat de societate. Oameni care CRED in visul lor si fac tot posibilul sa il transforme in realitate. Toata admiratia pentru familia Pelivan! Bravo Dodo!
Calin Donca wrote on 2010-03-03 at 10:00 pm:
Felicitari pentru idee si pentru ducerea ei la indeplinire! Admir oamenii care isi construiesc afaceri ajutand si pe altii in viata lor zilnica. Va doresc tot succesul de care aveti nevoie!
m17z44 wrote on 2010-02-18 at 10:00 pm:
Excelena salina ...m-am simtit foarte bine inauntru,personalul este excelent ...Pana si bunicul meu a recomandat aceasta salina.Bravo pt aceasta idee minunata intr-un oras asa minunat!
Pera wrote on 2009-11-21 at 10:00 pm:
Excelent site-ul si excelenta salina. Admir si respect intreaga familie Pelivan pentru munca plina de pasiune pe care au depus-o pentru a transforma o idee in realitate. O realitate care ajuta oamenii. Stiu ca sunt multi care sunt recunoscatori pentru faptul ca pot respira aerul de salina in Timisoara. Pentru sanatatea lor si a noastra, mult succes in continuare.
Posted in Uncategorized | Comments Off on Aprecierile clientilor

Newsletter

[newsletter]

Posted in Uncategorized | Comments Off on Newsletter

Poze salina severin

Posted in Uncategorized | Comments Off on Poze salina severin

Poze Salina Timisoara

Posted in Uncategorized | Comments Off on Poze Salina Timisoara